baby

 

 

Home
Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsmassage
Babymassage
Cursus op maat
Agenda
Draagdoeken
Veelgestelde vragen
Contact
Links
Algemene voorwaarden & privacy

 

logo Baby Interactielogo Baby Interactie

Baby Interactie

voor Zwangerschapsyoga
en Babymassage

Zwangerschapsmassage

Door regelmatig gemasseerd te worden tijdens de zwangerschap leert de vrouw op haar lichaam te vertrouwen en zich open te stellen voor het natuurlijke proces van de bevalling. In veel landen is masseren één van de essentiële vaardigheden van verloskundigen. Massage helpt de energie in balans te brengen en gezondheidsproblemen te voorkomen.
Bij Baby Interactie kun je je laten masseren op een speciale massagestoel waar je buik goed de ruimte heeft en die het lichaam een uitstekende comfortabele ondersteuning geeft. Het is een laagdrempelige manier van masseren met goede resultaten.

Een behandeling bestaat uit een massage van rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Deze wordt over de kleding heen gegeven door middel van drukpuntmassages, kneden en bekloppingstechnieken.

Een gemiddelde stoelmassage duurt 25 minuten. Massage verbetert de circulatie van het bloed, hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd, van en naar het kind. Zodoende komt de massage ook ten goede van de baby. Door massage komen onder andere endorfine vrij die kalmerend en pijnbestrijdend werken. Tevens wekken deze stoffen een geluksgevoel op. Deze massage helpt bij het in balans brengen van jezelf. Dit zal de ontwikkeling van de baby altijd ten goede komen.

Laat je lekker verwennen en neem een massage. De masseur komt voor de eerste afspraak bij je thuis. Je bespreekt dan eerst eventuele klachten die belangrijk zijn voor de massage. Daarna begint een heerlijke masssage van rond de 30 minuten. Na de massage is het van belang om even bij te komen, daarom is het ook heerlijk om deze massage in je eigen omgeving te ondergaan. Je kunt dan heerlijk bijkomen met een groot glas water of kruiden thee, die er voor zorgen dat de losgemasseerde afvalstoffen afgevoerd worden. Intussen pakt de masseur haar stoel weer in en gaat weer verder.

Wat kost dit? 
Een stoelmassage kost € 25,00.
Buiten Assen komt daar een kilometervergoeding van € 0,25 per extra gereden kilometer bij.

Speciale aanbiedingen
Zijn er op een adres 2 of meer personen die gemasseerd worden dan geldt voor alle massages een korting van € 5,00.
Koop je een strippenkaart voor 5 massages dan betaal je maar voor 4 massages. Dus 5 massages van € 125,00 voor € 100,00.